Geel,
Fiberklaar is daar

Neem nu een fiberabonnement bij een van de deelnemende internetproviders en krijg je aansluiting volledig gratis.

Ontdek de providers in Geel
Geel Toren
Fibercafé komt naar Geel

Schrijf je in voor onze infoavond op 20 juli.

Tijdens deze infoavond geven we je graag meer uitleg over fiber en hoe je nog gratis kan aansluiten voor 26 juli.

Schrijf je hier in!

Agenda Geel

Ons aanbod

Binnenkort legt Fiberklaar in Geel een bliksemsnel en superstabiel fibernetwerk aan. Daarmee verloopt internetten, downloaden, videobellen, gamen en digitaal tv-kijken vlotter dan ooit.

Met een aansluiting op onze fiberkabel en een fiberabonnement bij een internetprovider beleef je meer surf- en kijkplezier. We leggen onze kabel in zoveel mogelijk straten in Geel. Zodra 20% van de inwoners een abonnement afsluit bij één van de deelnemende internetproviders, gaan we aan de slag. Zijn er niet genoeg geïnteresseerden, dan komt er in Geel helaas geen fiberkabel.

Wil je helemaal klaar zijn voor de digitale toekomst? Neem dan nu een fiberabonnement bij een deelnemende internetprovider. Voor 26 juli 2021 geniet je van onze actie en is je aansluiting vol-le-dig gratis. Neem je op een later moment een abonnement, dan betaal je voor je fiberaansluiting 495 euro* (inclusief btw). De verschillende abonnementsformules vind je op de pagina met de deelnemende internetproviders.

* Adviesprijs inclusief btw. Consumenten die voor 26 juli 2021 een fiberabonnement afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders en die aansluitbaar zijn, genieten een gratis aansluiting op het fibernetwerk van Fiberklaar.

Woman Using Laptop

De internetproviders in Geel

Het netwerk van Fiberklaar is een open netwerk dat toegankelijk is voor alle internetproviders in Vlaanderen. In Geel zijn de deelnemende providers Proximus, edpnet, Multifiber en RapidXS. Je kiest zelf bij wie je een fiberabonnement afsluit. Klik op de logo’s voor meer informatie over de fiberformules die ze aanbieden.

Fiber Icon 100% fiber storingvrij
Usp Speedometer open netwerk en dus keuzevrijheid
Home 1 fiberkabel voor jou alleen

De voordelen van fiber

Met een fiberkabel van Fiberklaar geniet je van:

Fiberklaar Illustration Man Controler Black 1440x1080 Rgb

betrouwbare lichtsnelheid
Anders dan bij een klassieke internetverbinding is de bandbreedte van fiber vrijwel onbeperkt. Je ervaart dus échte digitale vrijheid.

Fiberklaar Illustration Man Shades Black 1440x1080 Rgb

stabiele kwaliteit
Of je nu videobelt, tv-kijkt of gamet, het beeld is altijd haarscherp en vertragingen of haperingen behoren voorgoed tot het verleden.

Fiberklaar Illustration City Black 1440x1080 Rgb

een slimme verbinding
Je woning wordt een ‘slim verbonden thuis’, waar je met het hele gezin én al je apparaten tegelijk online bent.

Fiberklaar Illustration Choose Provider Black 1440x1080 Rgb

een open netwerk
Dankzij ons open netwerk kies je zelf je internetprovider, nu en in de toekomst.

Grenzeloos stream- en kijkplezier

Door de bliksemsnelle up- en downloadsnelheiden is fiber ideaal voor:

 • videocall
 • 4k-video
 • audiostreaming
 • gaming
 • file transfer
Homepage 01

Ons stappenplan

 • 01. Meld je aan

  Interesse in een fiberaansluiting? Meld je dan voor 26 juli 2021 aan bij een van de deelnemende internetproviders voor een fiberabonnement. Met welke internetprovider je in zee gaat en welk abonnement je neemt, beslis je helemaal zelf.

  Fiberklaar Illustration Computer Network Blue Rgb
 • 02. Groen licht voor fiber?

  Op 26 juli 2021 maken we de balans op. Heeft meer dan 20% van de Gelenaren een fiberabonnement afgesloten, dan leggen we kabel effectief aan. Zo niet, dan komt er in Geel helaas geen fiberkabel.

  Fiberklaar Illustration Office Building And Home Blue Rgb
 • 03. Het netwerk aanleggen

  We leggen het fysieke glasvezelnetwerk aan dat jouw woning of bedrijf rechtstreeks aan het web koppelt. We maken de verbinding van de straat tot in je woning. De internetprovider zorgt voor de apparatuur in je woning. De aanleg van een nieuw fibernetwerk is een omvangrijke klus. Het kan dus wel even duren voordat jouw fiberaansluiting helemaal klaar is.

  Fiberklaar Illustration Choose Provider Blue Rgb
 • 04. Geniet van je verbinding

  Aangesloten? Dan zit je helemaal goed voor de digitale toekomst. Dankzij je verbinding geniet je van een bliksemsnelle, superstabiele verbinding en ervaar je internet, digitale tv en telefonie in de allerbeste kwaliteit.

  Fiberklaar Illustration Flanders Blue Rgb
Webinars

De online infomomenten over Fiberklaar in Geel zijn afgelopen. Heb je ze gemist? Of was je erbij, maar wil je graag alles nog eens rustig herbekijken? Dat kan: de opname van de sessie van 16 juni blijft online beschikbaar.

Bekijk de video

Webinar Geel

Nieuws in Geel

Online infomomenten in Geel druk bijgewoond 24 juni 2021

Online infomomenten in Geel druk bijgewoond

Het Fiberklaar-project leeft in Geel. Dat bleek duidelijk uit de drie online infomomenten, waarvoor zich in totaal bijna 500 personen hadden ingeschreven.

Lees meer
Geel bij eerste provinciesteden met glasvezel 18 mei 2021

Geel bij eerste provinciesteden met glasvezel

Primeur voor de provincie Antwerpen Fiberklaar en Geel ondertekenen Fiber overeenkomst De ondertekening is de officiële start van bredere campagne in Geel, dat één van…

Lees meer

Ja, ik neem een fiberabonnement

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van fiber en wil je graag aansluiten op ons netwerk? Neem dan een fiberabonnement bij een van de deelnemende internetproviders. Zo geniet je binnenkort van eindeloos surf- en kijkplezier.

Ontdek de providers in Geel