Herentals & Westerlo, we bouwen aan jullie fibernetwerk

Hoera, één op de vijf inwoners van Herentals en Westerlo koos voor fiber, dus zijn we gestart met de aanleg van ons open netwerk. Zo geniet je straks van het allersnelste glasvezelnetwerk van Vlaanderen.

Als Herentalsenaar of Westelaar krijg je nu een gratis fiberaansluiting aangeboden! Dus ook wie nog geen fiberabonnement afsloot, krijgt een extra kans om z’n woning fiberklaar te maken. Zonder abonnementsverplichting en geheel vrijblijvend.

Lees hieronder hoe we fiber gaan aanleggen.

Herentals

Gratis aansluiting – voor iedereen

Wil je nu nog niet overschakelen op fiber? Je kunt wel al kiezen voor een toekomst met volledige digitale vrijheid: je krijgt nu een gratis glasvezelaansluiting, zonder dat je meteen een abonnement hoeft te nemen.

Als de werken starten in jouw buurt, komt de aannemer bij je langs en kan je kiezen voor je gratis aansluiting zonder abonnement. Hou je brievenbus in de gaten voor meer info.

  • Met een fiberaansluiting geniet je volop van alle mogelijkheden van het internet.
  • Je moet later geen werken meer laten uitvoeren. Geen extra overlast dus voor jou en je buren.
  • Je beslist zelf wanneer je effectief de switch maakt naar internet via fiber. Ben je er klaar voor, dan sluit je een fiberabonnement af bij een van de deelnemende internetproviders in Herentals en Westerlo.

Meer weten over fiber en ons netwerk? Ontdek de voordelen en voorwaarden.

Woman Using Laptop

Zo leggen we fiber aan in Herentals en Westerlo

Jouw Stappenplan Illustratie
Onze aannemer neemt een kijkje 
Binnenkort komt onze aannemer langs bij jou en alle inwoners van Herentals en Westerlo. Hij kijkt tijdens zijn bezoek waar de glasvezelkabel het best je woning binnenkomt. Voor zijn bezoek ontvang je een brief zodat je weet in welke periode je hem mag verwachten. Ben je niet thuis? Dan krijg je een kaartje in de bus met de vraag om een afspraak te maken. 
Aanleg in je straat 
De aannemer legt de fiberkabel van in de straat tot aan je woning. We beperken de hinder zo veel mogelijk en zorgen dat je woning bereikbaar blijft.
De technicus komt langs 
Onze aannemer maakt je woning kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot in je woning en plaatst de fibercontactdoos.  
Activeer je abonnement 
Hoera, je bent nu aangesloten op fiber. Heb je ook al een fiberabonnement? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Daarna kun je genieten van internet, tv en telefonie via ons fibernetwerk. Heb je nog geen fiberabonnement? Je kunt er nu nog één afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders in Herentals en Westerlo.

De internetproviders in Herentals & Westerlo

Het netwerk van Fiberklaar is toegankelijk voor alle internetproviders in Vlaanderen. In Herentals en Westerlo bieden Proximus, edpnet, Multifiber en RapidXS hun diensten aan. Klik op de logo’s voor meer informatie over hun fiberformules.

Fiber Icon 100% fiber storingvrij
Usp Speedometer open netwerk en dus keuzevrijheid
Home 1 fiberkabel voor jou alleen

De voordelen van fiber

Met een fiberkabel van Fiberklaar geniet je van:

Fiberklaar Illustration Man Controler Black 1440x1080 Rgb

betrouwbare lichtsnelheid
Anders dan bij een klassieke internetverbinding is de bandbreedte van fiber vrijwel onbeperkt. Je ervaart dus échte digitale vrijheid.

Fiberklaar Illustration Man Shades Black 1440x1080 Rgb

stabiele kwaliteit
Of je nu videobelt, tv-kijkt of gamet, het beeld is altijd haarscherp en vertragingen of haperingen behoren voorgoed tot het verleden.

Fiberklaar Illustration City Black 1440x1080 Rgb

een slimme verbinding
Je woning wordt een ‘slim verbonden thuis’, waar je met het hele gezin én al je apparaten tegelijk online bent.

Fiberklaar Illustration Choose Provider Black 1440x1080 Rgb

een open netwerk
Dankzij ons open netwerk kies je zelf je internetprovider, nu en in de toekomst.

Grenzeloos stream- en kijkplezier

Door de bliksemsnelle up- en downloadsnelheden is fiber ideaal voor:

  • videocall
  • 4k-video
  • audiostreaming
  • gaming
  • file transfer
Homepage 01

Aannemer Circet gaat aan de slag

Onze aannemer Circet voert de werkzaamheden in Herentals en Westerlo uit. Heb je vragen over de aanleg van fiber in je buurt? Ervaar je problemen of een storing door de werken? Neem dan contact op met Circet via circet.herentals@fiberklaar.be of op het gratis nummer 03 808 82 22 (op werkdagen van 8 tot 16 uur).

Meer weten over fiber?

Lees onze antwoorden op de veelgestelde vragen of herbekijk de online infosessie van 22 september om meer over (de voordelen van) fiber te ontdekken.

Webinar Herentals Westerlo

Nieuws in Herentals & Westerlo

We maken de Kempen stap voor stap fiberklaar! 15 december 2021

We maken de Kempen stap voor stap fiberklaar!

Onze fibertrein raast bliksemsnel door de Kempen. Na Turnhout en Geel, maken we nu ook Westerlo en Herentals fiberklaar. Ontdek meer over onze plannen.

Lees meer
Ook Westerlo en Herentals krijgen binnenkort fiber 7 september 2021

Ook Westerlo en Herentals krijgen binnenkort fiber

Wij van Fiberklaar steken onze ambities niet onder stoelen of banken: we willen anderhalf miljoen gezinnen en bedrijven in Vlaanderen voorzien van fiber. En we…

Lees meer