Het Fiberklaar-netwerk komt naar Lier-Centrum

Fiberklaar maakt Vlaanderen gebied per gebied klaar voor bliksemsnel en superstabiel internet. En nu is Lier-Centrum aan de beurt. Goed nieuws, want da’s weer een stapje dichter bij het internet van de toekomst.

Doe de adrescheck Ontdek onze infomomenten
Fiberklaar Lier

Doe de check

Het liefst willen we elk hoekje van Lier-Centrum van fiber voorzien, maar dat is – zelfs voor ons doen – wel erg ambitieus. Vraag je je af of we tijdens onze werken ook jouw woning of bedrijf kunnen aansluiten? Met een korte adrescheck kom je het zo te weten.

Doe de check

Ontwerp

Meer surf- en kijkplezier met een superstabiel fibernetwerk bij jou thuis

Wil jij ook als eerste van je buurt kunnen genieten van het fibernetwerk van de toekomst? Fiberklaar ontwerpt, bouwt en beheert dit nieuwe glasvezelnetwerk. Als 20% van de inwoners voor 11 april 2022 een fiberabonnement afsluit bij een van onze deelnemende fiberinternetproviders, dan maken we alle aansluitbare woningen in dat gebied gratis fiberklaar.

IStock 657072780 Illustration 1 Featured
Fiber Icon 100% fiber storingvrij
Usp Speedometer open netwerk kies zelf je provider
Home 1 fiberkabel voor jou alleen

Jouw stappenplan

Jouw Stappenplan Illustratie
Doe de check
Stad per stad en gemeente per gemeente maken wij woningen en bedrijven klaar voor fiber. Vul je adres in en ontdek of we jouw woning kunnen aansluiten op het glasvezelnetwerk.

Doe de check

Kom naar een infomoment of ons Fibercafé
We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

Check onze infomomenten

Meld je aan
Interesse in een glasvezelaansluiting? Meld je dan voor 11 april 2022 aan bij een van de deelnemende internetproviders voor een fiberabonnement. Met welke internetprovider je in zee gaat en welk abonnement je neemt, beslis je helemaal zelf.

Kies een provider

Groen licht voor fiber?
Op 11 april 2022 maken we de balans op. Heeft meer dan 20% van de bewoners van Lier-Centrum een fiberabonnement afgesloten, dan leggen we de kabel effectief aan. Zo niet, dan komt er in Lier-Centrum helaas geen fiberkabel.
Het netwerk aanleggen
We leggen het fysieke glasvezelnetwerk aan dat jouw woning of bedrijf rechtstreeks aan het web koppelt. We maken de verbinding van de straat tot in je woning. De internetprovider zorgt voor de apparatuur in je woning. De aanleg van een nieuw fibernetwerk is een omvangrijke klus. Het kan dus wel even duren voordat jouw fiberaansluiting helemaal klaar is.
Geniet van je verbinding
Aangesloten? Dan zit je helemaal goed voor de digitale toekomst. Dankzij je verbinding geniet je van een bliksemsnelle, superstabiele verbinding en ervaar je internet, digitale tv en telefonie in de allerbeste kwaliteit.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

16 februari 2022 19.30- 21.00u
Online infomoment Locatie: Online
  • Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen.
  • Het infomoment duurt ongeveer 60 minuten.
    Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
17 februari 2022 16.30 - 19.00u & 19.00 - 21.30u
Live informatieavond Locatie: CC Vredeberg

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar.
We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.
Na de presentatie kan je jezelf verder laten informeren door de aanwezige internetproviders.

Programma eerste informatieavond:
16:30 onthaal
17:00 presentatie

Programma tweede informatieavond:

19:00 onthaal
19:30 presentatie

We volgen de coronamaatregelen tijdens onze evenementen.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er in Lier-Centrum enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.

Ja, ik wil op de hoogte blijven

Wil je graag meer weten over de werken en projecten bij jou in de buurt? Laat je gegevens achter en blijf altijd volledig op de hoogte.
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.