Het Fiberklaar-netwerk komt naar Lokeren

Fiberklaar legt gemeente per gemeente en stad per stad een revolutionair internetnetwerk aan. Lokeren staat als volgende op ons lijstje, dus ook jij komt snel aan de beurt. Bliksemsnel en superstabiel internet is nu wel heel dichtbij.

Lees hier meer over fiber en ontdek hoe je je woning of bedrijf kunt aansluiten op het netwerk dat we in Lokeren aanleggen. Wil je nog extra informatie?

Schrijf je in voor ons infomoment
Lokeren

Ons aanbod

Binnenkort legt Fiberklaar in Lokeren een bliksemsnel en superstabiel fibernetwerk aan. Daarmee verloopt internetten, downloaden, videobellen, gamen en digitaal tv-kijken vlotter dan ooit.

Met een aansluiting op onze fiberkabel en een fiberabonnement bij een internetprovider beleef je meer surf- en kijkplezier. We leggen onze kabel in zoveel mogelijk straten in Lokeren. Zodra 20% van de inwoners een abonnement afsluit bij één van de deelnemende internetproviders, gaan we aan de slag. Zijn er niet genoeg geïnteresseerden, dan komt er in Lokeren helaas geen fiberkabel.

Wil je helemaal klaar zijn voor de digitale toekomst? Dan doe je er dus goed aan om nu een fiberabonnement te nemen bij een deelnemende internetprovider. Als je voor 2 november 2021 een abonnement afsluit, dan is de fiberaansluiting zelfs vol-le-dig gratis. Neem je op een later moment een abonnement, dan betaal je voor je fiberaansluiting 495 euro* (inclusief btw).

De abonnementsformules en de tarieven van eventuele installatie- en activatiekosten voor telecomdiensten vind je op de pagina met deelnemende internetproviders.

* Adviesprijs inclusief btw. Consumenten die voor 2 november 2021 een fiberabonnement afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders en die aansluitbaar zijn, genieten een gratis aansluiting op het fibernetwerk van Fiberklaar.

Woman Using Laptop
Fiber Icon 100% fiber storingvrij
Usp Speedometer open netwerk en dus keuzevrijheid
Home 1 fiberkabel voor jou alleen

De voordelen van fiber

Met een fiberkabel van Fiberklaar geniet je van:

Fiberklaar Illustration Man Controler Black 1440x1080 Rgb

betrouwbare lichtsnelheid
Anders dan bij een klassieke internetverbinding is de bandbreedte van fiber vrijwel onbeperkt. Je ervaart dus échte digitale vrijheid.

Fiberklaar Illustration Man Shades Black 1440x1080 Rgb

stabiele kwaliteit
Of je nu videobelt, tv-kijkt of gamet, het beeld is altijd haarscherp en vertragingen of haperingen behoren voorgoed tot het verleden.

Fiberklaar Illustration City Black 1440x1080 Rgb

een slimme verbinding
Je woning wordt een ‘slim verbonden thuis’, waar je met het hele gezin én al je apparaten tegelijk online bent.

Fiberklaar Illustration Choose Provider Black 1440x1080 Rgb

een open netwerk
Dankzij ons open netwerk kies je zelf je internetprovider, nu en in de toekomst.

Grenzeloos stream- en kijkplezier

Door de bliksemsnelle up- en downloadsnelheiden is fiber ideaal voor:

 • videocall
 • 4k-video
 • audiostreaming
 • gaming
 • file transfer

Meer weten over fiber en onze plannen in Lokeren?
Schrijf je in voor ons infomoment

Homepage 01

Ons stappenplan

 • 01. Meld je aan

  Interesse in een fiberaansluiting? Meld je dan voor 2 november 2021 aan bij een van de deelnemende internetproviders voor een fiberabonnement. Met welke internetprovider je in zee gaat en welk abonnement je neemt, beslis je helemaal zelf.

  Fiberklaar Illustration Computer Network Blue Rgb
 • 02. Groen licht voor fiber?

  Op 2 november 2021 maken we de balans op. Heeft meer dan 20% van de Lokerenaars een fiberabonnement afgesloten, dan leggen we kabel effectief aan. Zo niet, dan komt er in Lokeren helaas geen fiberkabel.

  Fiberklaar Illustration Office Building And Home Blue Rgb
 • 03. Het netwerk aanleggen

  We leggen het fysieke glasvezelnetwerk aan dat jouw woning of bedrijf rechtstreeks aan het web koppelt. We maken de verbinding van de straat tot in je woning. De internetprovider zorgt voor de apparatuur in je woning. De aanleg van een nieuw fibernetwerk is een omvangrijke klus. Het kan dus wel even duren voordat jouw fiberaansluiting helemaal klaar is.

  Fiberklaar Illustration Choose Provider Blue Rgb
 • 04. Geniet van je verbinding

  Aangesloten? Dan zit je helemaal goed voor de digitale toekomst. Dankzij je verbinding geniet je van een bliksemsnelle, superstabiele verbinding en ervaar je internet, digitale tv en telefonie in de allerbeste kwaliteit.

  Fiberklaar Illustration Flanders Blue Rgb

De internetproviders in Lokeren

Het netwerk van Fiberklaar is een open netwerk dat toegankelijk is voor alle internetproviders in Vlaanderen. In Lokeren zijn de deelnemende providers Proximus, edpnet, Multifiber en RapidXS. Je kiest zelf bij wie je een fiberabonnement afsluit. Klik op de logo’s voor meer informatie.

Agenda

We verwelkomen je graag op een van onze events, waar we alles uit de doeken doen over ons fibernetwerk.

15 oktober 2021

Fibercafé

Ja, ik wil op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van de fiberontwikkelingen in Lokeren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.