Lokeren-Oost, we bouwen aan jullie fibernetwerk

Hoera, één op de vijf Oost-Lokeraars koos voor fiber, dus we zijn gestart met de aanleg van ons open glasvezelnetwerk. Zo geniet je straks van het allersnelste internet van Vlaanderen.

Als inwoner van Lokeren-Oost krijg je nu een gratis fiberaansluiting! Dus ook wie nog geen fiberabonnement afsloot, geven we een extra kans om z’n woning klaar te maken voor bliksemsnel en superstabiel internet – zonder abonnementsverplichting en volledig vrijblijvend.

Meer weten over fiber en ons netwerk? Ontdek alle voordelen en voorwaarden op fiberklaar.be/aanpak.

Lokeren

Gratis aansluiting – voor iedereen

Twijfel je nog over een abonnement, maar wil je wel klaar zijn voor een toekomst met volledige digitale vrijheid? Als de werken starten in jouw buurt, komt de aannemer bij je langs en kun je kiezen voor een gratis glasvezelaansluiting, zonder dat je meteen een abonnement hoeft te nemen. Hou je brievenbus in de gaten voor meer info.

 • Met een fiberaansluiting geniet je volop van alle mogelijkheden van het internet.
 • Je moet later geen werken meer laten uitvoeren. Geen extra overlast dus voor jou en je buren.
 • Je beslist zelf wanneer je effectief de switch maakt naar internet via fiber. Ben je er klaar voor, dan kies je een fiberabonnement bij een van de deelnemende internetproviders in Lokeren-Oost.
Woman Using Laptop

Zo leggen we fiber aan in Lokeren-Oost

 • 01. We nemen een kijkje bij je thuis

  De aannemer komt bij je langs om te kijken waar de aansluiting het best je woning binnenkomt. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter om een nieuwe afspraak te maken.

  Fiberklaar Illustration Computer Network Blue Rgb
 • 02. Aanleg in jouw straat

  De graafploeg legt de kabel boven- of ondergronds aan, afhankelijk van de voorzieningen in je straat. Jouw woning blijft op elk moment bereikbaar.

  Fiberklaar Illustration Office Building And Home Blue Rgb
 • 03. We sluiten je fiberkabel aan

  De aannemer laat weten wanneer de technicus langskomt om je woning aan te sluiten op het fibernetwerk. Deze technicus brengt je persoonlijke kabel op de afgesproken plek naar binnen. In de woning sluit hij nadien de ‘fibercontactdoos’ aan.

  Fiberklaar Illustration Choose Provider Blue Rgb
 • 04. Yes! Je woning is fiberklaar

  Na het bezoek van de technicus zit ons werk erop. Heb je al een fiberabonnement? Dan moet je enkel nog je fiber- of glasvezelmodem (laten) installeren en je fiberabonnement activeren. Jouw internetprovider neemt hiervoor het initiatief. Daarna kun je genieten van internet, tv en bellen via ons fibernetwerk. Heb je nog geen fiberabonnement, dan kun je er altijd later nog een nemen.

  Fiberklaar Illustration Flanders Blue Rgb

De internetproviders in Lokeren-Oost

Het netwerk van Fiberklaar is toegankelijk voor alle internetproviders in Vlaanderen. In Lokeren-Oost bieden Proximus, edpnet, Multifiber en RapidXS hun diensten aan. Klik op de logo’s voor meer informatie over hun fiberformules.

Fiber Icon 100% fiber storingvrij
Usp Speedometer open netwerk en dus keuzevrijheid
Home 1 fiberkabel voor jou alleen

De voordelen van fiber

Met een fiberkabel van Fiberklaar geniet je van:

Fiberklaar Illustration Man Controler Black 1440x1080 Rgb

betrouwbare lichtsnelheid
Anders dan bij een klassieke internetverbinding, is de bandbreedte van fiber vrijwel onbeperkt. Je zal versteld staan van het snelste internet van Vlaanderen.

Fiberklaar Illustration Man Shades Black 1440x1080 Rgb

stabiele kwaliteit
Vertragingen en haperingen zijn voorgoed verleden tijd. Of je nu videobelt, tv-kijkt of gamet, het beeld is altijd haarscherp.

Fiberklaar Illustration City Black 1440x1080 Rgb

een slimme verbinding
Je woning wordt een ‘slim verbonden thuis’, waar je met het hele gezin én al je apparaten tegelijk online bent, zonder dat je verbinding inboet aan kwaliteit.

Fiberklaar Illustration Choose Provider Black 1440x1080 Rgb

een open netwerk
Het fibernetwerk van Fiberklaar is open voor alle internetproviders in Vlaanderen. Je kiest dus zelf met wie je in zee gaat, nu en in de toekomst.

Grenzeloos surf- en kijkplezier

Door de bliksemsnelle up- en downloadsnelheden is fiber ideaal voor:

 • videocalls
 • 4k-video
 • audiostreaming
 • gaming
 • file transfer
Homepage 01

Aannemer Solutions30 België gaat aan de slag

Onze aannemer Solutions30 België (voorheen Janssens Field Services) voert de werken uit in Lokeren-Oost. Zit je met vragen over de aanleg van glasvezel in jouw buurt, of ervaar je problemen of een storing? Neem dan contact met ons op via solutions30@fiberklaar.be of op het gratis nummer 0800/15 905 (op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur).

Meer weten over fiber?

Lees onze antwoorden op de veelgestelde vragen of herbekijk de online infosessie van 13 september om meer over (de voordelen van) fiber te ontdekken.

Nieuws in Lokeren

Bekijk alle nieuwsberichten