Nieuws

Genkenaar Tania getuigt over haar keuze voor fiber

Genk - 1 augustus 2024
Genkenaar Tania getuigt over haar keuze voor fiber

Goed nieuws voor de Genkenaars: de fiberuitrol in hun stad loopt als een trein. Op minder dan vijf maanden na de officiële start van de werken in Genk surfen de allereerste Genkenaars als eersten van hun provincie aan lichtsnelheid op het gloednieuwe fibernetwerk. 

Onder hen ook Tania Debusschere. Zij omschrijft haar keuze voor fiberklaar als ‘toekomstgericht’. “Het is de toekomst, dus we moeten volgen,” klinkt het. Zelf merkt Tania ook al meteen een verschil. “Het gaat allemaal een pak sneller. Geen haperingen meer tijdens het opzoeken op het internet of tijdens het Tv-kijken. Wat vroeger wel soms het geval is,” aldus de Genkenaar.  

Ook over het traject richting een fiberaansluiting is Tania zeer te spreken. “Alles is zeer vlot gegaan. De mensen waren altijd heel vriendelijk en de werken gingen zeer snel”, nog Tania.  Met dat indachtig, raadt ze haar stadsgenoten aan om ook voor een fiberaansluiting te kiezen. “Iedereen doet nog altijd wat hij of zij wil, maar het is natuurlijk wel de toekomst. Op termijn verwacht ik dat we toch allemaal zullen moeten veranderen, dus dan is het beter om het nu te doen,” besluit ze.  

Benieuwd of we je ook jouw woning kunnen aansluiten op ons Fibernetwerk? Klik hier.